Vind en B&O Beosound Explore trådløs højtaler i black anthracite (værdi ca. 1.000 kr.)

Den trådløse B&O Beosound Explore højtaler har en robust, gummibelagt base og en aluminiumkrop, som klarer sig fint på det våde græs eller på fugtigt sand på stranden. Den ekstraordinære True360 lyd og det kraftfulde batteri sikrer, at BeoSound Explore bliver ved med at spille uanset, hvor du tager hen. Den kompakte størrelse ligger godt i hånden – eller du kan fastgøre den til et bælte eller en rygsæk.

For at deltage i konkurrencen skal du give samtykke til, at Solar må sende dig nyhedsbreve.*

 

 

*Ved din deltagelse i konkurrencen accepterer du vores konkurrencebetingelser, og du giver samtykke til, at Solar må sende dig nyhedsbreve med tilbud og kampagner samt anden information fra Solar på e-mail i relation til Solars produkter og services.  

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og afmelde dig vores nyhedsbrev. 

Information vedrørende konkurrencen: 

Konkurrencen løber fra 1. september 2023 til 31. oktober 2023. 

Der udtrækkes følgende præmie:

  • B&O Beosound Explore trådløs højttaler i black anthracite (værdi ca. 1.000 kr.)

Vinderen udtrækkes tilfældigt efter den 31. oktober 2023 og bliver kontaktet direkte på den afgivne e-mail umiddelbart efter præmieudtrækningen. Udtrækningen er ikke offentlig tilgængelig.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Wareco. 

Find de fulde oplysninger og vilkår for nyhedsbreve her: https://www.solar.dk/nyhedsbreve, og find vores konkurrencebetingelser her: https://www.solar.dk/konkurrencebetingelser/